top of page
VÅRA

TJÄNSTER

ladda ned.png
Google Ads

Nå ut med budskapet genom annonsering i Googles tjänster. Sökordsannonsering är ett kraftigt verktyg som tillåter dig att synas för en specifik sökning.

gan.jpg
Google Analytics

Vi listar och analyserar dina besökare på webben. Genom konverterings-optimering konverterar vi dem till kunder.

SEO

Sökmotoroptimering får din webbplats att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer som Google. En långsiktig investering som ökar dina intäkter.

  • Facebook
  • Instagram
Sociala Medier

Vi brukar säga att alla använder sociala medier, på ett eller annat sätt. Vi hjälper dig att identifiera, analysera och rikta marknadsföring och kampanjer mot rätt målgrupp.

Webb- utveckling

Våra kreativa designers och webbutvecklare skräddarsyr webbplatsen efter dina önskemål. Oavsett om det gäller en förbättring eller skapandet av en helt ny hemsida.

gmyb.jpeg
Google Företagsprofil

Skapa en företagsprofil och nå ut med rätt information på Google, så att kunderna hittar dig. Låt oss sköta det administrativa.

Analys & Strategi

Genom att blicka bakåt kan vi se framåt. Vi hjälper er att undersöka nuläget och vad i historien som lett er fram hit. Tillsammans tittar vi på er vision och sätter upp mål.

Utvärdering

Vi utvärderar alltid våra avslutade tjänster. På så sätt gör vi oss bekant med varje enskild partners motgång och lär oss om möjligheterna, för att på sikt göra ett ännu bättre arbete.

bottom of page