top of page
Media Intelligence Sweden.jpg
Services
VÅR

ARBETSPROCESS

Editorial Design

01

FRAMGÅNGSRIK
STRATEGIPROCESS

Vi skapar en tydlig strategi, tillsammans tittar vi på er vision och sätter upp mål. Efter vår diskussion ska vi ha identifierat och listat vår målgrupp samt valt kampanjmetod och struktur för kampanjen. Allt för att vi ska förstå tidigare marknadsförings-metoder och vilka era potentiella kunder är.

VÅRA TJÄNSTER

Vi ser till att generera värdefull trafik till er hemsida för att i nästa steg konvertera trafiken till kunder och leads.​

ladda ned.png
gmyb.jpeg
gan.jpg
  • Facebook
  • Instagram

02

DM mobil.jpg
Electronic Circuit

03

PÅGÅENDE ARBETE

Er kontaktperson hos oss förmedlar diskussionen vidare till våra erfarna affärsutvecklare, marknadsförare och webbutvecklare. Under tiden kan ni följa och påverka vårt arbete under hela processen.

ANALYS OCH
UTVÄRDERING

Växer ni så växer vi. Därför lägger vi stor vikt vid att analysera och mäta samtliga projekt vi avslutar.

 

Rapportering sker löpande, du får även en slutrapport som blir till hjälp för framtida kampanjer.

04

Flexible Payment Planning
About
Media Intelligence Sweden

OM OSS

VI

ÄR

Sverige: Media Intelligence Sweden är ett internationellt samarbete. Vår svenska verksamhet grundades i Göteborg och är för tillfället verksam i Göteborg och Stockholm.

Fem: Vårt team består av erfarna entreprenörer, affärsutvecklare, webbutvecklare och marknadsförare.

98%: Minst 98% kundnöjdhet är kravet, och det som alla våra medarbetare strävar efter. Mätningen lägger stor vikt vid er ökade försäljning och er upplevelse.

Vi håller det enkelt, för våra värdeord enkla, innovativa och smarta lösningar följer oss i sättet vi arbetar på. Vår styrka ligger i den nära kontakten vi har med våra samarbetspartner vilket ger oss möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar, efter dina behov och mål.

work
NÅGRA RECENTIONER PÅ

GOOGLE

Mary, 

Engagerade, duktiga och professionella. Hjälper oss med stor framgång och genomtänkta strategier att nå nya och fler kunder via Google och i sociala medier. Rekommenderas starkt!

Helena,

Fokuserar på alla våra önskemål, tack för helhetslösningar inför varje månad. Kreativ och engagerad. Super nöjd!

Nina,

Ett professionellt och serviceinriktad företag. De brinner för det dom gör och det har gynnat mitt företag enormt! Tack för en fin service och ser fram emot ett långsiktig samarbete!

Zino,

Väldigt nöjd med vår webbsida. Annonserna funkar fint och stort tack för den uppdaterade statistiken angående kundtrafiken online.

4.png
1.png
2.png
3.png
bottom of page